11 juli
Poul Erik Nielsen udpeget som ny økologichef i LandboSyd
LandboSyd oplever en massiv økologi-vækst - nu satses på fortsat positiv udvikling med endnu skarpere rådgivning til landmændene.

  

Økologien er i fremgang, og efterspørgslen på LandboSyds rådgivning til økologerne stiger markant. På to år er der tale om en samlet stigning i omsætningen på knap 45 procent, og efterspørgslen vil stige yderligere i fremtiden i kraft af, at LandboSyd har et godt team af økologi-rådgivere både inden for planteavl, kvæg og økonomi.

Derfor har LandboSyd udpeget Poul Erik Nielsen som økologichef. Han kommer fra stilling som chef for planteavlsafdelingen og skal nu udvikle økologiområdet yderligere:

Efterspørger meget rådgivning

"Mange økologer har en relativ stor og meget specialiseret produktion, og de efterspørger meget rådgivning. De er aktive og arbejder inden for mange felter, og de efterspørger ikke kun mark- og gødningsplaner, men søger også rådgivning om eksempelvis at søge tilskud og have kontakt med Landbrugs- og Fiskeristyrelsen,” siger han.

Tradition for økologi

LandboSyd har en central rolle med en årelang tradition for økologisk rådgivning.

Det startede i 1990’erne, og eksempelvis økologirådgiver Birgitte Popp Andersen har arbejdet med økologi i 20 år. Også kvægrådgiver Kirstine Lauridsen har stor erfaring med økologi, ligesom det har fyldt meget i regnskabs- og økonomiafdelingen.

Læs interview med Poul Erik Nielsen ved at klikke på linket herunder.

Kontakt os

Adm. direktør
aan@landbosyd.dk
7436 5066
2328 2471

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.