21 april
LandboSyd tilbyder analyseværktøjet Cost4Pigs
Ny mulighed for at få konkrete og aktuelle tal for omkostningerne i stalden

  

På baggrund af dugfriske tal er det nu muligt at få helt konkrete og aktuelle oplysninger om omkostningerne pr. solgt smågris eller slagtesvin. Analyseværktøjet Cost4Pigs fra LandboSyd er udviklet af drifts- og økonomirådgiver Morten Pustelnik, LandboSyd på opfordring fra Dorte smågriseproducent Dorte Wildenschild, Rinkenæs.

 

Synliggør omkostninger

Cost4Pigs er et værktøj, som kan motivere til en indsats og som kan synliggøre, hvor omkostningerne ligger i det daglige arbejde. Det visder omkostningerne isoleret i et kvartal, hvilket giver en fantastisk indsigt i produktionen. Samtidig er det muligt at se udviklingen i omkostningerne over de seneste fire kvartaler.

 

Stor efterspørgsel

”Cost4Pigs er rettet direkte mod producenten og skal bruges i dagligdagen. Jeg tror, vi vil opleve, at mange efterspørger dette produkt,” siger Morten Pustelnik. Han arbejder med Cost4Pigs i et samarbejde med juniorrådgiver Randi Hoeck Petersen, LandboSyd.

 

Involverer medarbejdere

Dorte og Hans Wildenschild bruger Cost4Pigs i involvering af medarbejderne i produktionen og dermed i arbejdet med Lean:

”Vi er bevidste om, at også små justeringer giver resultater, og dermed fungerer Lean og Cost4Pigs godt i en sammenhæng,” siger Dorte Wildenschild.

 

Læs mere om Cost4Pigs ved at klikke på linket herunder.

 

 

 

 

 

FAKTA om Cost4Pigs

 

Viser fremstillingspris pr. solgt smågris og slagtesvin

Hurtig kvartalsvis økonomisk opfølgning

Med grafer og tabeller, der skaber hurtigt overblik

Kan motivere medarbejdere ud fra økonomisk performance og ikke kun ud fra produktionsfaglige nøgletal

Viser omkostninger isoleret pr. kvartal og ikke akkumuleret som en budgetopfølgning

Er kontinuerlig opfølgning på fremstillingsprisen

 

 

Kontakt os

Driftsøkonomirådgiver
mpu@landbosyd.dk
7436 5007
2051 5082

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.