9 oktober
Kan vi finde kommunale løsninger til gavn for erhvervslivet
LandboSyd indbyder til erhvervspolitiske topmøder forud for kommunalvalget.

   

Landbruget spiller en stor rolle for den økonomiske udvikling i Sønderborg og Aabenraa kommuner. Hver fjortende ansat i Sønderborg kommune arbejder inden for fødevareklyngen. I Aabenraa er det hver ottende, og i begge tilfælde er antallet langt over gennemsnittet på landsplan.

 

Det har betydning for den enkelte borger, men det har også betydning for kommunens økonomi, og derfor er det afgørende, at der også i den kommende byrådsperiode i kommunen kommer fokus på landbruget, landbrugsindustrien og fødevareindustrien. Det handler ikke alene om jobskabelse, men også om innovation og udvikling,” siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

 

Derfor bliver fødevareklyngen og landbrugets følgeindustri en væsentlig del af dagsordenen, når LandboSyd onsdag 25. oktober inviterer til et politisk debatmøde i Sønderborg kommune. Det finder sted på Cormall A/S, Tornholm 3 6400 Sønderborg kl. 14-16.

 

Et tilsvarende møde i Aabenraa kommune gennemføres tirsdag 31. oktober kl. 14-16 på Arla Foods, Aabenraavej 2A, 6340 Kruså.

 

”Vi har invitereret repræsentanter for de politiske partier, og vi inviterer også virksomhedsejere og leder af virksomheder inden for fødevareindustrien fra kommunen samt landmænd. Det gælder også de mange små og store virksomheder, som på en eller anden måde er tilknyttet landbruget – for eksempel maskinhandleren, elektrikeren og VVS-manden,” siger Mogens Dall.

 

”Vi bruger et par timer på at høre, hvad politikerne kan gøre for denne del af erhvervslivet i kommunen, og politikerne får omvendt mulighed for at beskrive, hvilke overvejelser de gør sig,” siger Mogens Dall.

 

Tilmelding til arrangementet kan ske via links - se herunder.

 

Kontakt os

Bestyrelsesformand
mogensdall@gmail.com
7468 0361
4011 8361

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.