12 juli
Fem gode råd om at komme i gang med afsætning af lokale produkter
LandbrugsAvisen tager efter vellykket møde forleden fat på LandboSyds indsats og opfordring til at undersøge mulighederne.

  

  

Nogle landmænd kan med fordel satse på lokale projekter, mener juniorrådgiver Tina Jespersen, LandboSyd.

Efter et vellykket møde om afsætning af lokale produkter i Aabenraa forleden giver hun i Landbrugsavisen fem gode råd om at komme i gang.

Sagen er, at forbrugerne vil kende fødevarernes oprindelse og historien bag.  Tendensen mærker Tina Jespersen, og hun opfodrer til, at syd- og sønderjyske landmænd og fødevareproducenter overvejer at gå ind i afsætning af produkter til de store detailkæder og andre butikker samt til fx cateringbranchen.

"Vi kan mærke, at landmændene har tanker omkring de nye muligheder – de ser jo også fjernsyn og er på Facebook – så de ved også godt hvor forbrugernes interesse er, men vi kan også mærke at de er tilbageholdne for at tage skridtet. Det er et ukendt område, og de kender ikke risikoen,"  siger  Tina Jespersen til Landbrugsavisen.

Læs artiklen og hendes fem gode råd ved at klikke på linket herunder.

Kontakt os

Juniorrådgiver
tij@landbosyd.dk
74 36 51 37

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.